Megmunkálóközpontok leírás

Vállalkozásunkat 2001-ben alapítottuk azzal a célkitűzéssel, hogy kizárólag magas minőségű berendezéseket és kiváló színvonalú szolgáltatást kínáljunk meglévő és leendő partnereink számára. Cégalapításunk óta nagyfokú tapasztalatra tettünk szert a szerszámgépipar kereskedelmi piacán, ezen belül a megmunkálóközpontok értékesítése terén is. Nem csak a hazai piacon vagyunk jelen, hiszen számos európai, ázsiai, valamint tengerentúli céggel szoros kapcsolatot ápolunk, többnek ma már hivatalos hazai képviseletét is ellátjuk, ilyen cégek például: Nantong Yan Machniery Co. Ltd., Hydraulico Ltd.

Megmunkálóközpont – technológiai fejlődés eredményeként

A technika fejlődésének köszönhetően a gyártási folyamatok lerövidülnek, aminek az eredménye, hogy adott idő alatt több megrendelést lehet kivitelezni. Érdemes lépést tartani a technológiával, mert így tud az adott vállalkozás is korszerűbb, és időt állóbb termékeket gyártani. Akár a legújabb megmunkáló központokkal is.

Megfelelő megmunkálóközpont kiválasztása – magas fokú tanácsadással

A legmegfelelőbb megmunkáló központ kiválasztása azonban nem egyszerű feladat, viszont az optimális készülék használatával lényegesen lerövidíthetjük az egyes munkafolyamatokat, ahogy az a fentiekben is olvashattuk.

A Jemolimpex Kft. segítséget nyújt a piackutatásban és a marketingben, hogy a partnereink a tevékenységünknek legmegfelelőbb megmunkáló központot alkalmazhassák. Hiszen cégpolitikánk egyik legfontosabb alapelve a kiváló minőségű munkagépek forgalmazása mellett kiemelten fontos számunkra a megrendelőink számára nyújtott professzionális színvonalú tanácsadás nyújtása.  Vállaljuk a használt gépek javítását és rendszeres karbantartását is. A partnereinktől az új megmunkáló központ vásárlása esetén a régi gépet beszámítjuk, illetve adott esetben felvásároljuk. Mindezek mellett munkatársaink  különféle államilag támogatott és finanszírozott pályázatokhoz szükséges műszaki dokumentáció elkészítésében is segítséget nyújtanak megrendelőink számára új berendezések, megmunkálógépek vásárlása esetén.

A megmunkáló központok általi gyártás sokkal pontosabb, precízebb és valóban minőségi terméket lehet alkotni. A megmunkáló központok különböző műveletek egy felfogásban történő elvégzése, készre munkálását látják el. Magas automatizáltsági szinttel bír. Rugalmas és gyors az alkalmazkodó képessége a változó gyártási feladatokhoz.

Az alábbi műveleteket látják el a megmunkáló központok: fúrás, marás, dörzsölés, menetvágás stb.

Milyen megmunkálóközpontokat forgalmazzunk?

  • Vízszintes CNC megmunkáló központ
  • Függőleges CNC megmunkáló központ

A CNC megmunkáló központ irányítását korszerű és modern vezérlés végzi. A vezérlés fő feladata a megmunkálást végző szerszám és a munkadarab egymáshoz viszonyított mozgásának összehangolása. A megmunkáló központ vezérlése három alapvető funkciót lát el: Bementő adatok tárolása, adatfeldolgozás, szerszámgépek irányítása.  A vezérlési felület nagyon egyszerű kezelni. A technológiafejlődés nem csak az elkészített termékek minőségén javítja, de a mi munkánkat is nagyban megkönnyíti. A mai korszerű megmunkáló központokra is az jellemző, hogy egyszeri befektetést igényelnek, és megfelelő karbantartásukkal nem fognak nagyobb anyagi ráfordítást igényelni.

Nézze át a megmunkáló központ ajánlatainkat és tájékozódjon a részletes műszaki leírások alapján! Amennyiben bármilyen kérdése merül fel, akkor hívjon minket bizalommal!

Scroll to Top