Cégünk

A Jemolimpex Kft. 1991. óta működik a magyarországi szerszámgépipar piacán, de csapatunk hasonló felállásban már több mint harmincöt éve működik sikeresen együtt.

Ezen időszak alatt a szerszámgép-kereskedelem területén nagy tapasztalatra tettünk szert Magyarországon, Európában, és Európán kívül egyaránt.

Fő tevékenységünk közé tartozik az új és használt gépek forgalmazása, valamint a használt fémmegmunkáló gépek és prések javítása, karbantartása. Nemcsak hazai szinten működünk, több európai országban is jelen vagyunk

Márkaképviselet

Shem
Nantong Yan Machinery (Nantong, Kína)
simpac
SIMPAC Inc.
(Cheongcheon-dong Dél Korea)
schuler v1
Schuler Pressen GmbH
(Erfurt, Németország)
Hydraulico v1
Hydraulico Ltd
( Odder, Dánia)

Szorosan együttműködünk az ismert és megbízható európai, ázsiai és tengerentúli cégekkel, közülük sok gyártó hivatalos magyarországi képviseletét is ellátjuk. Az utóbbi években beszerzési forrásunk középpontjába Kína és Dél-Korea került, tekintve, hogy az innen érkező, magas minőségű szerszámgépeket kedvezőbb áron tudjuk beszerezni, így vásárlóinknak kedvezőbb díjszabást tudunk biztosítani – ugyanakkor a kívánt minőség is garantált. Szoros és jól működő kapcsolataink révén gördülékeny ügymenet, valamint segítőkész hozzáállás jellemzi projektjeinket.

Célunk, hogy magas minőségű technológia berendezésekkel, és kiváló színvonalú szolgáltatással a legmagasabb megrendelői igényeket is ki tudjunk elégíteni. Minden megrendelésünk során hosszú távú együttműködést tervezünk, vállalkozásunkat az ügyfélorientált hozzáállás jellemzi, ezért folyamatos szakmai tanácsadással segítjük partnereink munkáját.

Segítséget nyújtunk abban, hogy megrendelőink a tevékenységi körükhöz legmegfelelőbb technológia berendezéseket választhassák ki. Vállaljuk a használt gépek és prések karbantartását és szükségszerű javítását is, illetve lehetőség van a használt gépek beszámítására is új szerszámgépek vásárlása esetén. Mindezek mellett segítséget nyújtunk a különböző, államilag támogatott és finanszírozott pályázatokon való részvételhez szükséges műszaki dokumentáció elkészítésében új berendezések és gépek vásárlása esetén.

Szeretettel várunk minden érdeklődő vállalatot és céget, akik a fémforgácsoló és présüzemi kapacitásuk korszerűsítését tervezik!

Amennyiben bármilyen kérdése lenne gépeinkkel vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban, hívjon minket bizalommal! Várjuk megkeresésüket, készséggel állunk a rendelkezésükre!

Scroll to Top