Szerszámgépek forgalmazása – a kezdetektől, széles termékpalettával

Szerszámgép

Vállalkozásunk 1991 óta működik hazai és nemzetközi szinten. Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztünk és új ismeretekre tettünk szert a Magyarországon és Európában forgalmazott és gyártott szerszámgépekről. Mi pontosan jól ismerjük, hogy milyen igényei vannak a haza és nemzetközi szerszámgép felhasználóknak. Cégünk kiemelkedő partneri kapcsolatban áll az európai nagy, és elismert szerszámgépgyártókkal.

Az alábbi szerszámgépgyártóknak vagyunk a hivatalos magyarországi képviselete:

  • Bomar – szalagfűrész gépek (Brno, Csehország)
  • Schuler Pressen GmbH – mechanikus és hidraulikus présgépek (Erfurt, Németország)
  • Hydraulico Ltd – hidraulikus prések ( Odder, Dánia)
  • Nantong Yan Machinery Co.. Ltd ” (Nantong, Kína)
  • SIMPAC  Inc.   mechanikus és hidraulikus présék (Cheongcheon-dong Dél Korea)

Szerszámgép – munkatársaink által nyújtott személyes tanácsadással

Vállalkozásunk számára fontos, hogy munkatársaink biztos szakmai tudással rendelkezzenek, illetve minden tevékenységünkre az ügyfél orientált hozzáállás jellemző, melyeknek köszönhetően maximális segítséget, tanácsadást képesek nyújtani megrendelőink részére különféle szerszámgépekkel kapcsolatban. A tanácsadó tevékenységen kívül új és meglévő partnereink számára lehetőséget biztosítunk az általunk forgalmazott valamennyi munkagép megtekintésére, melynek a cégünk tulajdonában lévő közel 1700 m2-es modern termelő csarnok, illetve gépjavító üzem és kiállító biztosít kiváló lehetőséget.

Amit tudni érdemes röviden a szerszámgépekről:

Szerszámgépnek nevezzük minden motorral hajtott gépet, melyet általában alkatrészek forgácsolással történő megmunkálásra használnak. Tehát tágabb értelemben minden gépi hajtású megmunkáló eszközt szerszámgépnek nevezhetünk. A mai szerszámgépek ugyan kivétel nélkül elektromos hajtással működnek, de elődeiket gyakran emberi erővel bírták mozgásra. A szerszámgépek forgácsolással vagy forgácsolás nélküli eljárással alakítja ki a fából, műanyagból, fémből, vagy akár kőből a kívánt terméket. Szerszámgépeket szinte az ipar valamennyi területén alkalmazunk a különféle gyártási folyamatok során, a leggyakrabban alkalmazott szerszámgépek közé az alábbiakat sorolhatjuk: esztergagépek, marógépek, köszörűgépek stb.

Az ipar és kézműves mesterségekhez elengedhetetlenek a szerszámgépek használata. Amíg régen kézi erővel működtetett gépek voltak a jellemzőek, addig ma már minden munkafolyamatra külön kiváló minőségű szerszámgép kapható, melyeket cégünk is forgalmazz. Széles választékban kínáljuk a szerszámgépek megrendelőink számára, melyek között megtalálható új és használt szerszámgépek.

Vállaljuk a használt szerszámgépek javítását illetve karbantartását. Segítséget nyújtunk kis és nagy vállalkozóknak, ha korszerűsíteni szeretnék üzemüket, mi megtaláljuk tevékenységi körükhöz legmegfelelőbb szerszámgépeket. Nézze át ajánlatainkat, és ha bármilyen segítségre lenne szüksége, akkor keressen fel minket bátran!

Amennyiben kérdése merült fel a szerszámgépekkel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel megválaszolják minden felmerülő kérdését!

Fúró Marógépek

Fúrómarómű

Fogmegmunkalógépek

Gyalugép

Vésőgép

Famegmunkalógépek

Gumi és Műanyag Megmunkalógépek

Ollók

Hengeritógépek

Csőhegesztősor

Lemezmegmunkalósor

Körfűrész

Szikraforgácsológépek

Fúrógépek

Gépek gépkocsi javitására