Marógépek leírás

marógépek az asztalos üzemekben alapvetően fontos szerszámgépnek számítanak. A marógépek forgó főmozgású, igen magas fordulatszámú faipari szerszámgépek. Az emelt fordulatszámnak a célja, hogy a nagyobb teljesítmény elérésén kívül a mart felület minőségének a fokozása. A marógépek lehetővé teszik a professzionális minőségű fa lemunkálásokat. A marógéppel egy sima lécből vagy deszkából és egyéb faanyagból egy szép mutatós alkatrészt tudunk varázsolni. A marás remekül szolgál fadíszítő elemek készítésére is.  Az épület és bútorasztalosság egyik legmarkánsabb és leglátványosabb területe a díszítő profilok készítése. A marás remekül szolgál fadíszítő elemek készítésére is. Egy jó minőségű marógéppel a munkálatok kivitelezése is egyszerűbb és kiváló minőségű lesz. Megéri egy új marógépre való beruházás!

Milyen típusú marógépeket forgalmazzuk?

  • Hagyományos marógépek
  • Szerszámmaró marógépek
  • Függőleges marógépek
  • CNC marógépek

Érdemes a marógép vásárlása előtt körültekintően tájékozódni. Mi segítünk Önnek mindenben, egészen a kiválasztástól a beüzemelésig. Kínálatunk között megtalálható új illetve használ marógépek. A óriási modern és korszerű termelő csarnokunknak köszönhetően megrendelőinknek egy kiállító termet is biztosítunk.  A csarnok terjedelme lehetővé teszi a javító üzemet is. Vállajuk az általunk forgalmazott marógépek karbantartását és javítását is. A csarnokunk mellé tartozik még egy 1530 m²-es a legkorszerűbb informatikai berendezésekkel ellátott mérnöki iroda. Mi minden megteszünk, hogy a megrendelőink igényeit száz százalékban a lehető legjobb megoldásokkal elégítsük ki.

Tekintse át az általunk forgalmazott marógép berendezéseket! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi készséggel megválaszoljuk minden marógéppel kapcsolatos kérdését!

Válassza a minőséget, válassza a haladást!

Scroll to Top