Hidraulikus prések leírás

Cégünk 25 éve működik már a magyarországi szerszámipar piacán, és köztünk a présgépek piacán. Működésünk során nagy szakmai tapasztalatokkal gazdagodtunk Magyarország és Európa területén is. Szakmai hozzáértésünk biztosítja Önt arról, hogy ha hozzánk fordul, akkor garantáltan minőségi szolgáltatásban fog részesülni. Az egyéni igényeket felmérve garantáltan a lehető legkedvezőbb megoldást fogjuk nyújtani az Ön számára! Igény szerint magas színvonalú szakmai tanácsadást biztosítunk megrendelőink részére!

Több éves tapasztalat a minőségi présgép gyártásban és forgalmazásban!

présgépeket több ipari területen is nagy népszerűségnek örvend a használatuk. A fémiparban használt présgépek általában helyhez kötött ipari gépek, melyeket a fém préseléséhez területén kiválóan alkalmaznak. A technika rohamos fejlődésének az egyik eredménye, hogy a présgépek már nem feltétlenül mondhatjuk helyhez kötött, nagy ipari gépeknek. Ugyan méretük csökkent, de a felhasználási körük egyre bővült, és mindenki számára elérhetővé váltak. Felhasználási körük kibővült, így használhatjuk ipar vagy akár otthoni környezetben is. A présgép használatával alapvető a fémtermékek tömeggyártásában, és a hulladékfeldolgozásban találkozhatunk. A préselési eljárás és ezzel együtt a présgépek használata már külön gyártási szegmensnek vehető. A présgép egy alapvetően két komponensből épül fel: az egyik maga a gép, a másik pedig az eszközök, amelyek változtathatóak minden présen. A présgépek működését általában a lyukasztógépekéhez hasonlítják. A különbség a két gép között, hogy a présgép más eszközöket használ, mint a lyukasztógép. A fémiparban használt présgép átformálja a fém munkadarabokat, míg a lyukasztógép szétválasztja a munkadarabot. Ebből adódóan, az erre kijelölt lyukasztógépek használhatók munkadarabok préselésére.

Nézze át ajánlatainkat, melyek között megtalálható a használt, illetve új présgépek is! Amennyiben bármilyen kérdése merült fel, akkor hívjon minket bizalommal! A kollégáink készséggel megválaszolják minden felmerülő kérdését!

Scroll to Top