Esztergagépek leírás

Mindenki ismer és tud legalább egy olyan tárgyat mondani, melyet esztergagéppel készítettek el.

Népszerűségét elsősorban az egyszerű működési elvének köszönheti, mely a forgástestek tengely mentén történő forgácsolási eljárásán alapszik. Ezen munkamódszer már a kézi erővel történő megmunkálás során is gyors és pontos eredményt jelentett, melyet az esztergagépek csak tovább növeltek.

Az általunk forgalmazott esztergagépek nagy teljesítményűek, és minden alkatrész magas minőségű. Piacvezető gyártók által forgalmazzuk miden esztergagépet.  Kínálatunkban mindenki megtalálja az általa keresett esztergagépet. Amennyiben segítségre van szüksége, vagy szakmai tanácsra, hogy az Ön tevékenységi körének mely esztergagép felelne meg a legjobban, az estben hívjon minket bizalommal. Számunkra fontos, hogy a megrendelőink igényeit teljes mértékben kiszolgáljuk.

Milyen típusú esztergagépeket forgalmazzunk?

  • Asztali Esztergagép
  • Könnyű Esztergagép
  • Közép Esztergagép
  • Nehéz Esztergagép
  • Karusszel Esztergagépek
  • CNC Karusszel Esztergagépek
  • CNC Esztergagépek

Amit az általunk forgalmazott esztergagépekről tudni érdemes:

A piaci igényeket lefedve, széles termékkínálatot biztosítunk az esztergagépek területén belül. Megrendelőink igényeinek megfelelően esztergagépeink nem csak a minőséget és a megbízhatóságot képviselik a hazai piacon, hanem a kedvező árat is. Hiszen az új esztergagépek mellett a használt gépek is megtalálhatóak a kínálatunkban.

Jó tudni: a használt esztergagépekre, bizonyos feltételek mellett cégünk vállal garanciát.

Cégünk biztosítja a megrendelő számára, hogy az esztergagépeket vásárlás előtt, akár a kiállító termünkben nem csak meg tudják nézni, de ki is tudják próbálni. Ez mellett lehetőséget biztosítunk, a használt esztergagép beszámítására az új vásárlásánál.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel az esztergagépekkel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal!

Scroll to Top