Élhajlító gépek leírás

Lemezalkatrészek gyártástechnológiájában talán az egyik leggyakoribb és legismertebb módszer az élhajlítás, melyet különféle élhajlító gépek használatával tudunk véghez vinni. Széles körben való elterjedésének kulcsa pedig az élhajlító berendezés szerszámozhatóságának univerzalitása adja, melynek eredményeként a legkülönfélébb alapanyagok és lemezalkatrészek gyártására használhatjuk.

A siker egyik alapja a jó minőségű és műszaki állapotú gép, de elengedhetetlen a megfelelő alkalmazási tudás, és az él hajlító gép szakszerű karbantartása. Az élhajlítás egy nagyon speciális terület, ahol a minőség fontos tényező. Vállalkozásunk egyik fő alapelve, hogy  meglévő és új partnereink számára minden esetben maximális minőségű berendezéseket nyújtsunk, illetve törekszünk arra, hogy a legmagasabb megrendelői igényeket is ki tudjuk elégíteni, nincs ez másként az élhajlítók forgalmazása tekintetében sem.    Cégünk vállalja a folyamatos karbantartás, és az él hajlító gépekről való szaktanácsadást. Így a megrendelőink mindig napra készek lehetnek a legújabb és legkorszerűbb élhajlító gépek területén

Az élhajlító gépekkel az alábbi munkálatokat lehet ellátni:

  • rozsdamentes acél és szénacél megmunkálását
  • alumínium megmunkálását
  • tűz horganyzott lemezek és ötvözött alumínium
  • sárgaréz megmunkálás

Ügyfeleink rendelkezésére áll egy 1680 m²-es korszerűsített termelő csarnok, gépjavító és kiállító terem, amelyet cégünk üzemeltet. Ezen felül partnereink igénybe vehetnek egy 1530 m²-es mérnöki irodaház szolgáltatásait is, melyet a legmodernebb infrastruktúrával szereltünk fel.

Élhajlítók gépek– minden igényt kielégítően, maximális szakértelemmel

Amennyiben vállalkozása életében felmerült az igény élhajlító berendezés beszerzésére bizalommal forduljon szakképzett munkatársainkhoz, hiszen tapasztalatuknak köszönhetően maximális segítséget nyújtanak a megfelelő élhajlító berendezés kiválasztásában már a kezdetektől. Segítjük Önt az elképzeléstől egészen a megvalósításig!  Célunk, hogy partnereink számára korszerű, megfizethető élhajlító gépeket biztosítsunk.  Az első közös konzultáció során felmérjük az igényeket, és az alapján ajánljuk a legmegfelelőbb berendezést. Az általunk forgalmazott élhajlítóknál és minden egyéb más berendezésnél a magas minőség garantált.  A több évtizedes szakmai tapasztalatunk köszönhetően, ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy a munkatársaink a legjobb megoldásokat kínálják.

A fentieken kívül vállaljuk továbbá használt élhajlító készülékek, valamint egyéb prések karbantartását, valamint szakszerű javítását. Megrendelőink számára lehetőség nyílik továbbá bizonyos esetekben a használt berendezés felvásárlására, illetve a nálunk vásárol élhajlító készülék vételárába történő beszámítására is, ennek részleteiről munkatársaink tudnak bővebb felvilágosítással szolgálni.

Milyen élhajlító gépeket forgalmazunk?

  • Hagyományos és CNC csőhajlító gépek
  • Profi hajlító gépek
  • Hidraulikus Lemezhajlító gépek
  • CNC hidraulikus lemezhajlító gépek

Nézze át élhajlító gépek ajánlatainkat és válassza ki az Ön számára a legjobbat! Amennyiben segítségre van szüksége, akkor hívjon minket bizalommal! Készséggel megválaszoljuk minden felmerülő kérdést az élhajlító gépekről! Egyeztessünk egy első konzultációs időpontot még ma!

Scroll to Top