Szalagfűrészek – amelyek minden asztalos műhely alaptartozékai

Szalagfűrész

Az fafeldolgozó iparban leggyakrabban és legrégebb óta használt munkagépek közé a szalagfűrészeket sorolhatjuk. Szalagfűrész esetében tulajdonképpen egy végtelenített fűrészszalag fut két szalagvezető tárcsa között, egyenes vonalú mozgást végezve. A munkadarab irányítása pedig kézi erővel történik a fűrészasztalon. A szalagfűrész legtöbbjénél változtatható a sebesség, illetve különböző fogazatú fűrészszalagokat használhatunk, amelyek végtelenítése keményforrasztással történik. A szalagok szélessége leggyakrabban 20-500 mm közötti lehet, ezeket a típusokat kizárólag egyenes vagy nagy görbületi sugarú felületek vágására használhatjuk. Léteznek azonban ettől eltérő szélességű szalagok is, amelyek szélessége 3-10 mm közötti, ezeket pedig kizárólag idomszergyártás során alkalmazzuk, külső és belső idomok fűrészelésénél egyaránt. A fűrészszalagok vezetése típustól függően lehet vízszintes vagy függőleges futású, míg a vízszintes futásúakat kizárólag darabolásra, addig a függőlegesen futó fűrészszalagokat bevágásra, illetve kivágásra is használhatjuk.

Szalagfűrész – minden igényt kielégítően

Általánosságban elmondhatjuk, hogy a különféle típusú és márkájú szalagfűrészek között óriási a különbség, munkatársaink maximális hozzáértéssel segítik megrendelőinket, hogy a számokra, illetve munkájuk elvégzéséhez leginkább megfelelő szalagfűrész gép kerülhessen a birtokukba. Cégünk garantáltan kiváló minőségű Bomar szalagfűrészeket forgalmazz és kínál megrendelői számára. A szalagfűrészgépek egy széles körben alkalmazott géptípus a fa feldolgozó iparban. A leggyakoribb felhasználása az asztalos üzemekben fordul elő. A szalagfűrész különböző faanyagok, laminált lapok, farostlemezek, fahelyettesítő anyagok különböző irányú precíz vágására használják. Használatának az alap feltétele, hogy a feldolgozandó faanyagok legalább egy síkfelülettel rendelkezzenek. A szalagfűrészgépek egyoldali fogazással ellátott és végtelenített fűrészszalaggal dolgoznak. A szalagfűrész mennyiségi és kiváló minőségű termelése a tökéletes és szakszerű beállításokon múlik. Cégünk vállalja az általunk forgalmazott szalagfűrészek beállítását, karbantartását, és a javítását is. A szalagfűrészgépeket is minden más ipari szerszámgépet csak szigorú munkavédelmi folyamatok betartásával üzemeltethető.

Milyen BOMAR szalagfűrészgépek találhatóak meg a kínálatunkban?

 • BOMAR kézi
 • BOMAR félautomata egyállványos
 • BOMAR félautomata kétállványos
 • BOMAR automata egyállványos
 • BOMAR automata kétállványos

Az általunk forgalmazott szalagfűrészeket nem csak nagy üzemeknek ajánljunk, hanem egyéni vállalkozóknak és magán embereknek is. Cégünk tulajdonában áll egy 1680 m²-es modern termelő csarnok, gépjavító üzem és kiállító terem. A csarnok terjedelmének köszönhetően lehetőséget biztosítunk partnereink számára, hogy a kívánt szalagfűrészeket megtekinthessék, akár üzemi működés közben is. Vállaljuk, hogy segítséget nyújt a különböző államilag támogatott és finanszírozott pályázatokban.

Elkészítjük a szükséges műszaki dokumentációt az új berendezések és gépek vásárlása esetén. Tekintse meg szalagfűrészajánlatukat! Ha bármilyen felmerülő kérdése lenne a szalagfűrészekről vagy egyéb más szolgáltatásunkról, akkor hívjon minket bizalommal!

BOMAR kézi

BOMAR félautomata egyállványos

BOMAR félautomata kétállványos

BOMAR automata egyállványos

BOMAR automata kétállványos

Professzionális szakmai a tapasztalat présgépek területén

Présgépek - Présgép

Cégünk 25 éve működik már a magyarországi szerszámipar piacán, és köztünk a présgépek piacán. Működésünk során nagy szakmai tapasztalatokkal gazdagodtunk Magyarország és Európa területén is. Szakmai hozzáértésünk biztosítja Önt arról, hogy ha hozzánk fordul, akkor garantáltan minőségi szolgáltatásban fog részesülni. Az egyéni igényeket felmérve garantáltan a lehető legkedvezőbb megoldást fogjuk nyújtani az Ön számára! Igény szerint magas színvonalú szakmai tanácsadást biztosítunk megrendelőink részére! Valamint bizonyos esetekben megrendelőinknek lehetőséget tudunk biztosítani a használt berendezések felvásárlására is, illetve új berendezések vásárlása esetén alternatívaként beszámítjuk az új készülékek vételárába bizonyos keretek között, minderről munkatársaink tudnak bővebb felvilágosítást nyújtani elérhetőségeink bármelyikén.

Több éves tapasztalat a minőségi présgép gyártásban és forgalmazásban!

A présgépeket több ipari területen is nagy népszerűségnek örvend a használatuk. Kivitelezésüket tekintve két fő típust különböztethetünk meg, ezek pedig a hidraulikus, illetve a mechanikus présgépek. A fémiparban használt présgépek általában helyhez kötött ipari gépek, melyeket a fém préseléséhez területén kiválóan alkalmaznak. A technika rohamos fejlődésének az egyik eredménye, hogy a présgépek már nem feltétlenül mondhatjuk helyhez kötött, nagy ipari gépeknek.

Ugyan méretük csökkent, de a felhasználási körük egyre bővült, és mindenki számára elérhetővé váltak. Felhasználási körük kibővült, így használhatjuk ipar vagy akár otthoni környezetben is. A présgép használatával alapvető a fémtermékek tömeggyártásában, és a hulladékfeldolgozásban találkozhatunk. A préselési eljárás és ezzel együtt a présgépek használata már külön gyártási szegmensnek vehető.

A présgép egy alapvetően két komponensből épül fel: az egyik maga a gép, a másik pedig az eszközök, amelyek változtathatóak minden présen. A présgépek működését általában a lyukasztógépekéhez hasonlítják. A különbség a két gép között, hogy a présgép más eszközöket használ, mint a lyukasztógép. A fémiparban használt présgép átformálja a fém munkadarabokat, míg a lyukasztógép szétválasztja a munkadarabot. Ebből adódóan, az erre kijelölt lyukasztógépek használhatók munkadarabok préselésére.

Megrendelőinket nem csak kizárólag a munkatársaink által nyújtott szaktanácsadással segítjük az igényeiknek legoptimálisabb présgép kiválasztásában. A döntés meghozatalát nagymértékben megkönnyíti minden partnerünk számára a vállalkozásunk tulajdonában lévő közel kétezer négyzetméteres kiállító terem, ahol minden általunk forgalmazott munkagép megtekinthető, illetve modern termelő csarnokunk és gépjavító üzemünk is hozzájárul megfelelő munkagép kiválasztásához.

Nézze át ajánlatainkat, melyek között megtalálható a használt, illetve új présgépek is! Amennyiben bármilyen kérdése merült fel, akkor hívjon minket bizalommal! A kollégáink készséggel megválaszolják minden felmerülő kérdését!

C állványos Hidraulikus Prések

H állványos Hidraulikus Prések

C állványos Mechanikus Prések

H állványos Mechanikus Prések

Letekercselők, Egyengetők és Adagolók

Kovácsológépek

Frikciós Csavarpréssek

Meleg Kovácsoló Prések

Köszörűgépek karbantartása, forgalmazása magas színvonalon

Köszörűgépek
Vállalkozásunk 2001 óta van jelen a hazai szerszámgépipar piacon, ez idő alatt igen magas szakmai tapasztalatra tettünk szert a különféle szerszámgépekkel kapcsolatban, tevékenységi területünk ma már azonban nem csak Magyarországra, hanem Európa szerte kiterjed. Fő tevékenységi körünk részét képezi a használt fémmegmunkáló berendezések és prések, köszörűgépek javítása, karbantartása egyaránt. Számos európai, ázsiai és tengeren túli céggel állunk kapcsolatban, számos gyártó hazai hivatalos képviseletét is ellátjuk pl. Bomar, Schuler Pressen GmbH., SIMPAC Inc.

Köszörűgépekről általánosságban:

A köszörülés tulajdonképpen nem mást, mint egy forgácsolási művelet, melyet ún. köszörűgépek segítségével hatékonyan tudunk elvégezni. A köszörűgép esetében egy határozatlan élű szerszám végzi a forgó főmozgást. A köszörülés végeredményeként sima, sőt tükrös felületeket is létrehozhatunk, leginkább befejező megmunkálásról beszélhetünk de az általunk forgalmazott nagy teljesítményű köszörűgépek akár előkészítő műveletek elvégzésére is használhatóak. Mint a legtöbb munkagép esetében úgy a köszörűgépek esetében is számos biztonsági előírást kell betartanunk.

A biztonságos köszörűgép használatról az MSZ „Köszörűszerszámok biztonsági követelményei” is szabályozzák.

A köszörűgép biztonságos használatának szabályai:

 1. Az alkalmazott fordulatszám, illetve kerületi sebesség nem lépheti túl a korongon, a csomagoláson vagy a minőségi bizonyítványban feltüntetett maximális értéket!
 2. A köszörűgép felfogásánál csak az előírás szerinti alátéteket, illetve fel fogó tárcsákat lehet használni!
 3. Felfogás előtt szemrevételezéssel győződjön meg a köszörűgép korongjának épségéről! Hangpróba segítségével ellenőrizze az! A sérült köszörűgép korongot szigorúan tilos használni!
 4. A felfogó tárcsák rögzítő anyáit egyenletes erővel húzza meg!
 5. Minden köszörűgép csak a szabványban előírt védőburkolattal használható!
 6. A köszörűkorong és támasztó közötti megengedett maximális távolság 3 mm!
 7. Minden újonnan felerősített korongon legalább 5 percig próbafuttatást kell végezni! A próba ideje alatt a köszörűgép nem állhat a korong síkjában!
 8. Köszörülésnél és korongszabályozásnál mindig használja az adott géphez és köszörülési módhoz előírt egyéni védőfelszereléseket.

A kínálatunk között megtalálható új és használt köszörűgépek is. Munkatársaink több éves szakmai tapasztalatuknak köszönhetően nyújtanak tanácsadást az Önök vállalkozása számára legmegfelelőbb köszörűgép kiválasztásában.

Köszörűgép ajánlataink között az alábbiak találhatóak meg:

 • Szerszámélező gépek
 • Síkköszörű gépek
 • Palástköszörű gépek
 • Főtengelyköszörű gépek

A saját és munkavállalói biztonságának az érdekében csak is kiváló minőségű köszörűgépet üzemeltessen! Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, amely garantálja Önnek, hogy a legjobb szakmai tanácsokkal tudjuk ellátni a köszörűgépekkelkapcsolatban is! Vállaljuk a meglévő köszörűgép karbantartását, és segítünk kiválasztani a legmegfelelőbbet! Lehetőség van új és használt köszörűgépek vásárlására is.

Ha felmerült bármilyen kérdése a köszörűgépekkel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal!

Megmunkálóközpontok – széles termékpaletta, maximális szakértelem

Megmunkálóközpont

Vállalkozásunkat 2001-ben alapítottuk azzal a célkitűzéssel, hogy kizárólag magas minőségű berendezéseket és kiváló színvonalú szolgáltatást kínáljunk meglévő és leendő partnereink számára. Cégalapításunk óta nagyfokú tapasztalatra tettünk szert a szerszámgépipar kereskedelmi piacán, ezen belül a megmunkálóközpontok értékesítése terén is. Nem csak a hazai piacon vagyunk jelen, hiszen számos európai, ázsiai, valamint tengerentúli céggel szoros kapcsolatot ápolunk, többnek ma már hivatalos hazai képviseletét is ellátjuk, ilyen cégek például: Nantong Yan Machniery Co. Ltd., Hydraulico Ltd.

Megmunkálóközpont – technológiai fejlődés eredményeként

A technika fejlődésének köszönhetően a gyártási folyamatok lerövidülnek, aminek az eredménye, hogy adott idő alatt több megrendelést lehet kivitelezni. Érdemes lépést tartani a technológiával, mert így tud az adott vállalkozás is korszerűbb, és időt állóbb termékeket gyártani. Akár a legújabb megmunkáló központokkal is.

Megfelelő megmunkálóközpont kiválasztása – magas fokú tanácsadással

A legmegfelelőbb megmunkáló központ kiválasztása azonban nem egyszerű feladat, viszont az optimális készülék használatával lényegesen lerövidíthetjük az egyes munkafolyamatokat, ahogy az a fentiekben is olvashattuk.

A Jemolimpex Kft. segítséget nyújt a piackutatásban és a marketingben, hogy a partnereink a tevékenységünknek legmegfelelőbb megmunkáló központot alkalmazhassák. Hiszen cégpolitikánk egyik legfontosabb alapelve a kiváló minőségű munkagépek forgalmazása mellett kiemelten fontos számunkra a megrendelőink számára nyújtott professzionális színvonalú tanácsadás nyújtása.  Vállaljuk a használt gépek javítását és rendszeres karbantartását is. A partnereinktől az új megmunkáló központ vásárlása esetén a régi gépet beszámítjuk, illetve adott esetben felvásároljuk. Mindezek mellett munkatársaink  különféle államilag támogatott és finanszírozott pályázatokhoz szükséges műszaki dokumentáció elkészítésében is segítséget nyújtanak megrendelőink számára új berendezések, megmunkálógépek vásárlása esetén.

A megmunkáló központok általi gyártás sokkal pontosabb, precízebb és valóban minőségi terméket lehet alkotni. A megmunkáló központok különböző műveletek egy felfogásban történő elvégzése, készre munkálását látják el. Magas automatizáltsági szinttel bír. Rugalmas és gyors az alkalmazkodó képessége a változó gyártási feladatokhoz.

Az alábbi műveleteket látják el a megmunkáló központok: fúrás, marás, dörzsölés, menetvágás stb.

Milyen megmunkáló központokat forgalmazzunk?

 • Vízszintes CNC megmunkáló központ
 • Függőleges CNC megmunkáló központ

A CNC megmunkáló központ irányítását korszerű és modern vezérlés végzi. A vezérlés fő feladata a megmunkálást végző szerszám és a munkadarab egymáshoz viszonyított mozgásának összehangolása. A megmunkáló központ vezérlése három alapvető funkciót lát el: Bementő adatok tárolása, adatfeldolgozás, szerszámgépek irányítása.  A vezérlési felület nagyon egyszerű kezelni. A technológiafejlődés nem csak az elkészített termékek minőségén javítja, de a mi munkánkat is nagyban megkönnyíti. A mai korszerű megmunkáló központokra is az jellemző, hogy egyszeri befektetést igényelnek, és megfelelő karbantartásukkal nem fognak nagyobb anyagi ráfordítást igényelni.

Nézze át a megmunkáló központ ajánlatainkat és tájékozódjon a részletes műszaki leírások alapján! Amennyiben bármilyen kérdése merül fel, akkor hívjon minket bizalommal!

Élhajlítók Gépek

Élhajlítók Gépek

Élhajlító gépek – professzionális minőségben

Lemezalkatrészek gyártástechnológiájában talán az egyik leggyakoribb és legismertebb módszer az élhajlítás, melyet különféle élhajlító gépek használatával tudunk véghez vinni. Széles körben való elterjedésének kulcsa pedig az élhajlító berendezés szerszámozhatóságának univerzalitása adja, melynek eredményeként a legkülönfélébb alapanyagok és lemezalkatrészek gyártására használhatjuk.

A siker egyik alapja a jó minőségű és műszaki állapotú gép, de elengedhetetlen a megfelelő alkalmazási tudás, és az él hajlító gép szakszerű karbantartása. Az élhajlítás egy nagyon speciális terület, ahol a minőség fontos tényező. Vállalkozásunk egyik fő alapelve, hogy  meglévő és új partnereink számára minden esetben maximális minőségű berendezéseket nyújtsunk, illetve törekszünk arra, hogy a legmagasabb megrendelői igényeket is ki tudjuk elégíteni, nincs ez másként az élhajlítók forgalmazása tekintetében sem.    Cégünk vállalja a folyamatos karbantartás, és az él hajlító gépekről való szaktanácsadást. Így a megrendelőink mindig napra készek lehetnek a legújabb és legkorszerűbb élhajlító gépek területén.

Az élhajlító gépekkel az alábbi munkálatokat lehet ellátni:

 • rozsdamentes acél és szénacél megmunkálását
 • alumínium megmunkálását
 • tűz horganyzott lemezek és ötvözött alumínium
 • sárgaréz megmunkálás

Ügyfeleink rendelkezésére áll egy 1680 m²-es korszerűsített termelő csarnok, gépjavító és kiállító terem, amelyet cégünk üzemeltet. Ezen felül partnereink igénybe vehetnek egy 1530 m²-es mérnöki irodaház szolgáltatásait is, melyet a legmodernebb infrastruktúrával szereltünk fel.

Élhajlítók gépek– minden igényt kielégítően, maximális szakértelemmel

Amennyiben vállalkozása életében felmerült az igény élhajlító berendezés beszerzésére bizalommal forduljon szakképzett munkatársainkhoz, hiszen tapasztalatuknak köszönhetően maximális segítséget nyújtanak a megfelelő élhajlító berendezés kiválasztásában már a kezdetektől. Segítjük Önt az elképzeléstől egészen a megvalósításig!  Célunk, hogy partnereink számára korszerű, megfizethető élhajlító gépeket biztosítsunk.  Az első közös konzultáció során felmérjük az igényeket, és az alapján ajánljuk a legmegfelelőbb berendezést. Az általunk forgalmazott élhajlítóknál és minden egyéb más berendezésnél a magas minőség garantált.  A több évtizedes szakmai tapasztalatunk köszönhetően, ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy a munkatársaink a legjobb megoldásokat kínálják.

A fentieken kívül vállaljuk továbbá használt élhajlító készülékek, valamint egyéb prések karbantartását, valamint szakszerű javítását. Megrendelőink számára lehetőség nyílik továbbá bizonyos esetekben a használt berendezés felvásárlására, illetve a nálunk vásárol élhajlító készülék vételárába történő beszámítására is, ennek részleteiről munkatársaink tudnak bővebb felvilágosítással szolgálni.

Milyen Élhajlítók Gépek forgalmazzunk?

 • Hagyományos és CNC csőhajlító gépek
 • Profi hajlító gépek
 • Hidraulikus Lemezhajlító gépek
 • CNC hidraulikus lemezhajlító gépek

Nézze át élhajlító gépek ajánlatainkat és válassza ki az Ön számára a legjobbat! Amennyiben segítségre van szüksége, akkor hívjon minket bizalommal! Készséggel megválaszoljuk minden felmerülő kérdést az élhajlító gépekről! Egyeztessünk egy első konzultációs időpontot még ma!

Mindenki ismer és tud legalább egy olyan tárgyat mondani, melyet esztergagéppel készítettek el.

Népszerűségét elsősorban az egyszerű működési elvének köszönheti, mely a forgástestek tengely mentén történő forgácsolási eljárásán alapszik. Ezen munkamódszer már a kézi erővel történő megmunkálás során is gyors és pontos eredményt jelentett, melyet az esztergagépek csak tovább növeltek.

Az általunk forgalmazott esztergagépek nagy teljesítményűek, és minden alkatrész magas minőségű. Piacvezető gyártók által forgalmazzuk miden esztergagépet.  Kínálatunkban mindenki megtalálja az általa keresett esztergagépet. Amennyiben segítségre van szüksége, vagy szakmai tanácsra, hogy az Ön tevékenységi körének mely esztergagép felelne meg a legjobban, az estben hívjon minket bizalommal. Számunkra fontos, hogy a megrendelőink igényeit teljes mértékben kiszolgáljuk.

Milyen típusú esztergagépeket forgalmazzunk?

 • Asztali Esztergagép
 • Könnyű Esztergagép
 • Közép Esztergagép
 • Nehéz Esztergagép
 • Karusszel Esztergagépek
 • CNC Karusszel Esztergagépek
 • CNC Esztergagépek

Amit az általunk forgalmazott esztergagépekről tudni érdemes:

A piaci igényeket lefedve, széles termékkínálatot biztosítunk az esztergagépek területén belül. Megrendelőink igényeinek megfelelően esztergagépeink nem csak a minőséget és a megbízhatóságot képviselik a hazai piacon, hanem a kedvező árat is. Hiszen az új esztergagépek mellett a használt gépek is megtalálhatóak a kínálatunkban.

Jó tudni: a használt esztergagépekre, bizonyos feltételek mellett cégünk vállal garanciát.

Cégünk biztosítja a megrendelő számára, hogy az esztergagépeket vásárlás előtt, akár a kiállító termünkben nem csak meg tudják nézni, de ki is tudják próbálni. Ez mellett lehetőséget biztosítunk, a használt esztergagép beszámítására az új vásárlásánál.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel az esztergagépekkel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal!

marógép

A marógépek az asztalos üzemekben alapvetően fontos szerszámgépnek számítanak. A marógépek forgó főmozgású, igen magas fordulatszámú faipari szerszámgépek. Az emelt fordulatszámnak a célja, hogy a nagyobb teljesítmény elérésén kívül a mart felület minőségének a fokozása. A marógépek lehetővé teszik a professzionális minőségű fa lemunkálásokat. A marógéppel egy sima lécből vagy deszkából és egyéb faanyagból egy szép mutatós alkatrészt tudunk varázsolni. A marás remekül szolgál fadíszítő elemek készítésére is.  Az épület és bútorasztalosság egyik legmarkánsabb és leglátványosabb területe a díszítő profilok készítése. A marás remekül szolgál fadíszítő elemek készítésére is. Egy jó minőségű marógéppel a munkálatok kivitelezése is egyszerűbb és kiváló minőségű lesz. Megéri egy új marógépre való beruházás!

Milyen típusú marógépeket forgalmazzuk?

 • Hagyományos marógépek
 • Szerszámmaró marógépek
 • Függőleges marógépek
 • CNC marógépek

Érdemes a marógép vásárlása előtt körültekintően tájékozódni. Mi segítünk Önnek mindenben, egészen a kiválasztástól a beüzemelésig. Kínálatunk között megtalálható új illetve használ marógépek. A óriási modern és korszerű termelő csarnokunknak köszönhetően megrendelőinknek egy kiállító termet is biztosítunk.  A csarnok terjedelme lehetővé teszi a javító üzemet is. Vállajuk az általunk forgalmazott marógépek karbantartását és javítását is. A csarnokunk mellé tartozik még egy 1530 m²-es a legkorszerűbb informatikai berendezésekkel ellátott mérnöki iroda. Mi minden megteszünk, hogy a megrendelőink igényeit száz százalékban a lehető legjobb megoldásokkal elégítsük ki.

Tekintse át az általunk forgalmazott marógép berendezéseket! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi készséggel megválaszoljuk minden marógéppel kapcsolatos kérdését!

Válassza a minőséget, válassza a haladást!

SRF-500A adagoló berendezés
SRF-500A adagoló berendezés

Cégünk 25 éve működik már a magyarországi szerszámipar piacán, és köztünk a présgépek piacán. Működésünk során nagy szakmai tapasztalatokkal gazdagodtunk Magyarország és Európa területén is. Szakmai hozzáértésünk biztosítja Önt arról, hogy ha hozzánk fordul, akkor garantáltan minőségi szolgáltatásban fog részesülni. Az egyéni igényeket felmérve garantáltan a lehető legkedvezőbb megoldást fogjuk nyújtani az Ön számára! Igény szerint magas színvonalú szakmai tanácsadást biztosítunk megrendelőink részére!

Több éves tapasztalat a minőségi présgép gyártásban és forgalmazásban!

A présgépeket több ipari területen is nagy népszerűségnek örvend a használatuk. A fémiparban használt présgépek általában helyhez kötött ipari gépek, melyeket a fém préseléséhez területén kiválóan alkalmaznak. A technika rohamos fejlődésének az egyik eredménye, hogy a présgépek már nem feltétlenül mondhatjuk helyhez kötött, nagy ipari gépeknek. Ugyan méretük csökkent, de a felhasználási körük egyre bővült, és mindenki számára elérhetővé váltak. Felhasználási körük kibővült, így használhatjuk ipar vagy akár otthoni környezetben is. A présgép használatával alapvető a fémtermékek tömeggyártásában, és a hulladékfeldolgozásban találkozhatunk. A préselési eljárás és ezzel együtt a présgépek használata már külön gyártási szegmensnek vehető. A présgép egy alapvetően két komponensből épül fel: az egyik maga a gép, a másik pedig az eszközök, amelyek változtathatóak minden présen. A présgépek működését általában a lyukasztógépekéhez hasonlítják. A különbség a két gép között, hogy a présgép más eszközöket használ, mint a lyukasztógép. A fémiparban használt présgép átformálja a fém munkadarabokat, míg a lyukasztógép szétválasztja a munkadarabot. Ebből adódóan, az erre kijelölt lyukasztógépek használhatók munkadarabok préselésére.

Nézze át ajánlatainkat, melyek között megtalálható a használt, illetve új présgépek is! Amennyiben bármilyen kérdése merült fel, akkor hívjon minket bizalommal! A kollégáink készséggel megválaszolják minden felmerülő kérdését!