Használt lemezhajlítógépek – országhatárokon kívül is

Használt lemezhajlítógépek - Használt lemezhajlítógép

Egy sikeresen és eredményesen működő vállalkozás egyik alappillére a kiváló minőségű és műszaki állapotban lévő géppark. Vállalkozásunk közel harminc éves fennállásának köszönhetően megfelelő szakmai tapasztalatot gyűjtöttünk a különféle szerszámgépekkel kapcsolatban, hiszen értékesítési tevékenységünket nem csak kizárólag hazánkban végezzük.  A hazai szerszámgéppiac mellett jelen vagyunk számos európai országban, illetve szoros szakmai kapcsolatot ápolunk több ázsiai, illetve tengeren túli céggel egyaránt. Mindezeken túl elmondhatjuk, hogy több gyártó számára látunk el hivatalos magyarországi képviseletet is. A Jemolimpex Kft. kínálata között csak is kiváló minőség gépeket találhatóak meg széles körben. Cégünk garanciát vállal, és rendszeres karbantartást is az általunk forgalmazott új vagy használt berendezésekre is.

Használt lemezhajlítógépek – optimális működés megfelelő karbantartás mellett

Ugyanúgy, ahogy az ipar más területén is, úgy a fémmegmunkálás területén is rohamos fejlődést figyelhettünk meg az utóbbi évtizedekben, ide értve a lemezhajlító gépeket is.  Régebben a lemezhajlítás kézzel történ ma már a lemezhajlító gépeknek kiemelten fontos szerepük van. A gépek jóval vastagabb lemezeket képesek a megfelelő módon meghajlítani. Igény szerint szaktanácsadást biztosítunk megrendelőink számára az új, vagy használt lemezhajlítógépekről. Így partnereink mindig napra készek lehet a legújabb technológia eljárásokból, és a legkorszerűbb lemezhajlítógépekről.

Használt lemezhajlítógépek vásárlása – megbízható kereskedőtől

Az új vagy használt lemezhajlítógépek vásárlása előtt érdemes körültekintően tájékozódnia. Mi biztososítjuk az Ön számára a legfontosabb információkat a vásárlása előtt!  Az óriási modern és korszerű termelő csarnokunknak köszönhetően megrendelőinknek egy kiállító termben is megtekinthetik, és kipróbálhatják az általunk forgalmazott berendezéseket.  A csarnok terjedelme lehetővé teszi a javító üzem működtetését is. A csarnokunk mellé tartozik még egy 1530 m²- es legkorszerűbb informatikai berendezésekkel ellátott mérnöki iroda. Mi minden megteszünk, hogy a megrendelőink igényeit százalékba a lehető legjobb megoldásokkal elégítsük ki.

Tekintse át használt lemezhajlítógépek ajánlatunkat! Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a használt lemezhajlítógépekkel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Tapasztalt és jól képzett kollégáink megválaszolják minden felmerülő kérdését!

MVD INAN HAP-30-160

MVD INAN HAP-30/160 típusú NC lemezélhajlítógép

(2008, használt)

 

Paraméterek

Típus Nyomóerő (KN) Asztal szélessége (mm) Két oszlop közötti távolsága

(mm)

Nyomás mélysége (mm) Járat (mm) Nyitó magassága (mm) Főmotor teljesítménye (KW) Súly (kg) Gép méretei (mm)
MVD HAP-30/160 NC 1600 3100 2800 320 300 380 15,0 8500 3600x1650x2350

Accessories

NC vezérlés

fényfüggöny 4db

Maxwell  szelepek

Rexroth szivattyú

Szervó motorok

Prizma

Golyós orsók

Gépkönyv magyarul és angolul

 

 

HAP 30/160 NC lemezélhajlítógép (2008)
Műszaki adatok

Paraméterek

HAP 30/ 160 NC

Hosszúság

mm

3100

Távolság két állvány között

mm

2550

Legnagyobb lökete

mm

375

A sebesség le

mm/mp

90

A sebesség föl

mm/mp

90

A préssebessége mm/mp 9
Az asztal magassága a földről mm 880
a főmotor teljesítménye kW 15

A gép méret.

B-J

mm

3700

E-H

mm

2300

Magas

mm

2600

Súly

kg

8200

 

 

 

HACO PPH25200 tipusú lemezélhajlitógép (1992)
___Alapfelszereltség
Nyomóerő T 200
Hosszúság mm 2600
Munkahossz mm 2000
Csuszófej («Medve») lökete mm 415
Összes motorok teljesitmény kW 18,7
Súly kg 9 700