A nagyipari hidraulikus prés egy olyan szerszámgép, melyet főként a fémmegmunkálás során használnak különböző alkatrészek gyártására. A hidraulikus prések előnye, hogy rendkívül nagy préselő erőt képesek kifejteni, melyek köszönhetően kiválóan alkalmasak például a lemezmegmunkálás különböző műveleteire, anyagok tömörítésére, vágására, illetve azok összeillesztésére.

A hidraulikus prések üzemeltetése költséghatékony módja a fémmegmunkálásának, ezért kiváló megoldás a magasabb darabszámú alkatrészek előállítása során. Hidraulikának egyébként azon műszaki tudást nevezzük, ami különféle erők és mozgások folyadék segítségével történő átvitelével és irányításával függ össze. Ajánlatunk között megtalálható új, illetve használt hidraulikus prések.

Miért érdemes a Jemolimpex kft. használt hidraulikus prések kínálatából választania?

  • Kizárólag magas minőségű használt hidraulikus préseket forgalmazunk, melyeknek megbízhatóságára garanciát is vállalunk
  • Igény esetén ingyenes szakmai tanácsadást biztosítunk
  • Cégünk lehetőséget biztosít, hogy a saját tulajdonában álló kiállító csarnokban megtekintse és kipróbálja a használt hidraulikus préseket azok megvásárlása előtt
  • Vállaljuk a használt hidraulikus prések rendszeres további karbantartását és javítását
  • Személyre szabott ajánlatok

Jó tudni: Napjainkban rengeteg cég forgalmazz és gyárt hidraulikus présgépeket. A használt hidraulikus prések rendszeres időközönkénti karbantartást és felülvizsgálatot igényelnek, a berendezések legérzékenyebb része a hidraulikavezérlés. Ezen karbantartási, és felülvizsgálati igényeket cégünk teljes mértékben vállalja.

Tekintse meg használt hidraulikus prések ajánlatunkat! Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a használt mechanikus présekkel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Tapasztalt és jól képzett kollégák válaszolják meg készséggel minden felmerül kérdését!

            PYE-100S/M1 tipusú hidraulikus prés (1974)

ELADVA

Müszaki adatok
Nyomóerő, t 100
“Medve” lökete, mm 400
Motor teljesítménye, kW 17
A parna nyomóerője, t 40
Az asztal méretek, mm 600×540
Súly, kg. 5 300