Használt fúrógép kínálat  – piaci igényeknek megfelelően

Használt fúrógép - Használt fúrógépek

Közel húsz éves fennállásunk alatt magas szakmai hozzáértéssel rendelkezünk szerszámgépek forgalmazása, karbantartása, valamint szervizelése tekintetében egyaránt. Tevékenységünket kiterjed országhatárainkon kívülre is, hiszen szoros szakmai kapcsolatot ápolunk több tengerentúli, ázsiai, illetve európai országban található céggel egyaránt. Sőt számos külföldi gyártó hivatalos hazai képviseleti feladatait is vállalkozásunk látja el.

Azonban tevékenységünk nem csak kizárólag új szerszámgépek forgalmazására terjed ki, a piaci igényeket felmérve kibővítettük használt szerszámgépek értékesítésévek egyaránt. Ugyanis felismertük az a piaci igényt, melyet partnereink megkeresései során tapasztaltunk. Számos hazai vállalkozás számára erőn felüli feladat lenne egy-egy komolyabb ám tevékenységükhöz nélkülözhetetlen munkagép beszerzése, így örömmel fogadták vállalkozásunk értékesítésre kínált használt gép, használt fúrógép készletét.

Miért érdemes használt fúrógépet alkalmaznunk?

A furás egy olyan munkafolyamat, forgácsolási eljárás, amikor egy tömör anyagba készítünk furatot.  Ezt a forgácsolási eljárást többféle eszközzel lehet végezni: kéziszerszámmal és szerszámgépekkel (fúrógéppel, esztergagéppel, fúró-maróművel stb.). A fúrógépeken a forgácsoló mozgást és az előtoló mozgást is a szerszám végzi. A legismertebb megmunkáló fúrószerszám a csigafúró.

A használt fúrógépek kínálatunk között főként az oszlopos, vagy állványos fúrógépek találhatóak meg, melynek felhasználási területe a nagyipari üzemek. Természetesen az általunk forgalmazott használt fúrógépeket nem csak nagy ipari üzemeknek ajánljunk, hanem egyéni vállalkozóknak és magán emberek részére is. Az oszlopos fúrógépeken közepes nagyságú munkadarabok fúrhatóak. Szerkezeti felépítése gyakorlatilag megegyezik az állványos fúrógéppel.

Miért érdemes nálunk beszereznie a használt fúrógépek?

  • Több éves tapasztalat a szerszámipar piacán
  • A használt fúrógépek rendszeresen karbantartottak magas minőségű termékek
  • Kiállító csarnokban is megtekintheti és kipróbálhatja a kívánt használt fúrógépet
  • Igény esetén szaktanácsadást biztosítunk a megrendelőink számára
  • Kiváló minőségű szerszámgépek versenyképes árakon

Cégünk tulajdonában áll egy 1680 m²-es modern, korszerű termelő csarnok, gépjavító üzemmel és kiállító teremmel, valamint 1530 m²-es kiváló technológiai informatikai berendezésekkel felszerelt mérnöki irodaház a műszaki és kereskedő munkatársaink részére.

Vállaljuk, hogy segítséget nyújtunk a különböző államilag támogatott és finanszírozott pályázatokban. Elkészítjük a szükséges műszaki dokumentációt, az új berendezések és használt fúrógépek vásárlása esetén.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a használt fúrógépekkel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére és megválaszolják minden felmerülő kérdését!

S-23   oszlopos fúrógép (1966)
 
Müszaki adatok
Fúróátmérő , mm 23
Menet átmérője M16
Asztal méretek  , mm 450×450
Motorleistung, kW 1,2
Méretek, L x W x H, mm 600 x 520 x 1880
Súly, kg 290