Egyéb használt gépek – megbízható működtetés

Egyéb használt gépek

Vállalkozásunk, mely 1991 óta folyamatosan jelen van a hazai szerszámgépipari piacon fennállása óta igen széles szakmai kapcsolati hálót épített ki. Ennek köszönhetően ma már nem csak országhatárainkon belül, hanem számos európai országban is jelen vagyunk. Fő tevékenységi körünkbe tartozik az új szerszámgépek értékesítése mellet a különféle használt fémmegmunkáló gépek, valamint prések karbantartása, szervizelése egyaránt.

Oldalunkat áttekintve láthatja, hogy kínálatunkban széles körben megtalálhatóak új és egyéb használt gépek is. Általánosságban elmondhatjuk, hogy ma már nem csak új munkagépekkel  lehet hatékonyan munkavégzésünk, hanem egy megfelelően karbantartott, felújított munkagép is hasonlóan jó produktivitást eredményezhet vállalkozásaink számára. Ha Ön éppen egyéb használt gépvásárláson gondolkodik, és ahhoz keresi a megfelelő, megbízható szakcéget, akkor a lehető legjobb helyen jár a Jemolimpex Kft.-nál! Tapasztalt és jól képzett szakemberek segítik Önt a megfelelő berendezés kiválasztástól egészen annak beüzemeléséig!

Miért érdemes használt gépekbe invesztálni az új helyett?

Használt gépek – megfelelő hatékonysággal, költséghatékonyan

Egy új berendezés beszerzése meglehetősen nagy beruházásnak számít egy vállalkozás életében, és egy új gép vásárlása esetén a ráfordított költségek csak hosszú idő után terülnek meg. Ezzel szemben egy használt gép már kevesebb anyagi ráfordítással is elérhetővé válik. A használt gép vásárlás esetén, az is lehetséges, hogy egy sokkal korszerűbb modellhez jut hozzá jóval kedvezőbb áron. A hibátlan és tökéletes működés mellett pedig cégünk külön garanciát biztosít a nálunk vásárolt egyéb használt gépekre. A használt gép felvásárláskor a hozzánk került berendezéseket még az átvétel előtt szigorú ellenőrzések alá vetjük. Így garantálva, hogy nem csak az új berendezések esetén tudjuk biztosítani a minőséget, hanem az egyéb használt gépek esetében is. Kínálatunkban számos használt gép megtalálható, többek között ponthegesztőgép, csavarkompresszor vagy éppen lemezkörvágógép, de a paletta szinte végtelen.

Válassza a Jemolimpex Kft., mert nálunk…

  • kiváló állapotú, felújított és átvizsgált egyéb használt gépekettalálhat
  • az új berendezések árának a töredékébe kerül
  • minden egyéb használ gépre garanciát biztosítunk
  • számlát állítunk ki minden gép után
  • tapasztalt és jól képzett szakemberek segítik a kiválasztásban, és igény esetén szaktanácsadást biztosítanak

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel az egyéb használt gépekkel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Látogasson el hozzánk, a termelő csarnokunkban, vagy keressen fel minket telefonon, e-mailes úton! Kollégáink készséggel megválaszolják minden felmerülő kérdését!

MP200STSY5 tipusú ponthegesztőgép (1989)

ELADVA

___Alapfelszereltség
Legnagyobb elektroda erője daN 2000
Túlnyálás mm 1200
Nyomóerő bar 5
Névleges reszültsége V 415
Kiegészítő feszültség V 48/24
Méretek mm 4700x1980x3640
Súly kg 12 200

 

ATLAS  COPCO GA22 tipusú csavarkompresszor (1994, 2 db)

ELADVA

Müszaki adatok
Teljesítmény , HP 30
Legnagyobb fordulatszáma , r/min 1500
Motor teljesítménye, kw 22
Legnagyobb  levegőnyomása , bar 7,5
Súly, kg. 420

 

FORCE K30 tipusú csavarkompresszor

ELADVA

Müszaki adatok
Motor teljesitmény, kw 22
Legnagyobb levegő nyomása , bar 10
Súly, kg. 525

 

A.V.V. tipusú lemezkörvágógép (1973)
___Alapfelszereltség
Lemezvastagság mm 6
Legnagyobb átmérője mm 530
Szupport száma db 2